Kennismaken Shiatsu

Shiatsu is een Japanse manuele behandel methode waarbij er druk wordt uitgeoefend op het lichaam van de ontvanger met duimen en soms handpalmen. ‘Shi’ betekent vinger en ‘atsu’ betekent druk.

Tokujiro Namikoshi heeft samen met zijn zoon Toru de methode wereldwijd verbreid. In 1986 heeft David Palmer een stoelmassage op de kaart gezet die gebaseerd is op het Namikoshi Shiatsu systeem. Het is niet onwaarschijnlijk dat je bij het bedrijf waar je werkt al eens met Shiatsu in aanraking bent gekomen als je een ‘stoelmassage’ hebt ontvangen.

Om in huiselijke kring of met vrienden met Shiatsu aan de slag te gaan en zelf de helende kracht van Shiatsu uit te dragen hebben wij drie cursussen ontwikkeld. Voor Shiatsu in zit hebben wij een gratis eboek gemaakt dat je kunt downloaden. Om meer inzicht te krijgen in Shiatsu in zit kun je deelnemen aan een workshop van 4 uur met veel praktijk en het is dé gelegenheid om vragen te stellen.

Heb je behoefte aan meer, dan is de cursus van 16 uur of 40 uur een mogelijkheid om je kennis uit te breiden. Je vindt meer informatie onder de betreffende kopjes. Wij verzorgen niet alleen workshops en cursussen maar ook de vakopleidingen tot Namikoshi Shiatsu Practitioner en Namikoshi Shiatsu Therapeut.

Plezier, respect voor elkaar, veel persoonlijke aandacht en kleine groepen staan in het Dutch Shiatsu College centraal.

 

Kennismaken Shiatsu
Shiatsu in zit

ONTVANG GRATIS E-BOOK

Download ons gratis e-book Namikoshi Shiatsu in zit.

Je hebt jouw ebook succesvol aangevraagd.